Expeditie Zweden

In augustus zijn wij met het gezin voor het eerst in Zweden geweest. De afsluitende expeditie van de ouder-kind jaaropleiding midden in de bossen. 10 dagen leven in de natuur, terug naar de basis, offline, geen besef van tijd. Het was voor ons een unieke ervaring om dit met de 2 andere gezinnen te kunnen delen, we zijn er erg dankbaar voor.

We hebben ons kamp opgebouwd, gevist en gezwommen in de rivier, op elanden safari geweest, onweersbuien doorstaan, veel bessen geplukt, paddenstoelen gezocht, met de kano gevaren, brood gebakken, heerlijk gegeten en ga zo maar door. Ik heb op mijn facebookpagina een verslag van dag tot dag bij gehouden, dus als je het leuk vind om dat terug te lezen kan dat daar.

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Bezig met verwerken …
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie