Terugblik ‘bosbeleving’

Afgelopen weekend (2, 3 en 4 juli) mocht ik samen met Nanda van Bosleven voor de derde keer het evenement organiseren die wij ‘bosbeleving’ hebben genoemd. Nanda beheert een stukje bos net onder de Sallandse Heuvelrug en organiseert daar verschillende workshops, evenementen en deeldagen. De ‘bosbeleving’ bestaat uit een wildplukwandeling in de omgeving, een uitgebreide kookworkshop met verschillende kooktechnieken kampvuurkoken en een overnachting in het bos. De volgende ochtend hebben we na het ontbijt nog een fijne afsluitende wandeling gemaakt. Hieronder volgt een impressie van de verschillende weekenden.

Ik vind het een super fijn om deze weekenden te mogen organiseren, de deelnemers ook (we hebben het gevraagd 😉 ). Het geeft mij het vertrouwen dat ik de goede weg op ben gegaan. Bedankt ook aan Nanda en de mooie groep mensen, want het is veel meer dan alleen informatie en kooktechnieken. Het is juist ook het samenkomen van mensen en het teruggaan naar de kern, leven in en met de natuur wat ons heeft geraakt. Het is mooi om mee te maken.

Wil je ook eens mee om dit te beleven, de eerst volgende bosbeleving die ik samen met Nanda organiseer is op 17, 18 en 19 september. Daarnaast organiseert Nanda met het Bosleven nog verschillende andere evenementen.

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Bezig met verwerken …
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Tineke schreef:

    Mooie site Jeroen, inspirerend, en de foto’s geven een mooi beeld van je werk. Ik hoop dat er nu met de versoepelingen meer mogelijk zal zijn om dit verder uit te bouwen!

    1. Jeroen Nielen schreef:

      Dank je hartelijk Tineke! Er is weer steeds meer mogelijk, dus dat is fijn.

Geef een reactie