Lepelsnijden

Sinds we er in het eerste weekend bij De Natuurkok uitleg over hebben gekregen, snijd ik zo nu en dan een lepel uit hout. Een heerlijke bezigheid voor rond het kampvuur (of tijdens een winteravond binnen ipv tv-kijken terwijl je vriendin een trui aan het breien is šŸ˜‰ ).

Je oefent op een recht stuk hout, omdat dat het eenvoudigst is, maar al gauw ben je juist op zoek naar een afwijkend stuk. In deze lepel, wat denk ik mijn 5e exemplaar is, zocht ik hout met de knik die vaak in een lepel zit. Toen hij af was, leek het mij leuk om het gevlochten motief er uit te snijden, iets wat ik nog niet eerder had gedaan.

Het lijkt mij leuk om hier eens een how-to te maken over het lepelsnijden, misschien in de toekomst een workshop. Maar goed, niet alles kan tegelijkertijd….

Processingā€¦
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie