De Natuurkok

In het seizoen 2018/2019 ben ik begonnen met de jaaropleiding bij ‘De Natuurkok‘. Danielle Berghmans neemt ons in 10 weekenden langs verschillende Nederlandse landschappen om de theorie en praktijk van het buitenkoken te laten ervaren.

Een verscheidenheid aan kooktechnieken worden behandeld, hoofdzakelijk op houtvuur. We zijn veel in het veld om te ontdekken wat er allemaal te vinden is. Maar ook de theorie van bijvoorbeeld de verschillende plantgemeenschappen komt aan bod. Super interessant en leerzaam allemaal.

In 2018 stond deze jaaropleiding aan het begin stond van de kanteling van Horeca ondernemer en chef-kok naar wildplukgids en buitenkok. Inmiddels is die transformatie in volle gang en ben ik zeer verheugd dat ik komend jaar een flink aantal workshops mag geven voor De Natuurkok. Daarnaast ga ik vanaf januari 2022 Danielle ondersteunen bij de nieuwe jaaropleiding. Ik zal meegaan met de weekend groep, want in dat jaar zullen er twee jaaropleiding groepen naast elkaar draaien.

Wellicht ontmoeten we elkaar daar, want het is zeer de moeite waard!

foto van De Natuurkok.nl

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie