Buck saw

Ik volg nu een tijdje Rune Malte Bertram-Nielsen , een Deense youtuber die waanzinnig mooie video’s maakt van zijn bushcraft avonturen. Echt een aanrader, mooi gefilmd, fijn geluid en zonder commentaar erbij dus je wordt er een beetje zen van als je er s’avonds voor het slapen gaan naar kijkt…

In ieder geval, ik zag daar hoe hij van hout een eigen zaag maakte dus dat wilde ik ook wel proberen. Het zaagblad zelf heb ik gewoon bij de bouwmarkt gekocht het hout is gejutterd bij snoei werkzaamheden langs het fietspad om de hoek. De verbindingen maken was lastig om mooi aan te laten sluiten, maar goed voor de eerste keer ben ik best tevreden.

Zo’n mooie snijbok wil ik ook wel gaan maken, want dan kan je met een haalmes aan de gang. Nu heb ik alles met een standaard bushcraft mes en kleine beitels gesneden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s