Winterse kookworkshops bij Oetdoor

Ook in november en december zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan een kookworkshop. Zelfs als het buiten guur en koud is, kunnen we in de ruime grill hut van Oetdoor rond het vuur kruipen voor de kookworkshop. We zullen onze eigen maaltijd bereiden boven het vuur. Verschillende kooktechnieken komen daarbij aan bod. We gaan vis en groenten roosteren bij het vuur, platbrooden maken met verschillende smeersels en een quiche bakken in de ‘Dutch oven’.

Afgelopen jaar kennis gemaakt met de mensen van Oetdoor. Zij hebben een camping aan de Hambroekplas bij Borculo met een Scandinavisch outdoor thema. Er zijn stuga’s, De Waard tipi’s of je neemt je eigen tent mee. Er is een grill hut, mogelijkheid om op kampvuur te koken en kano’s te lenen. Naast de mogelijkheid om hier particulier te verblijven, organiseert Oetdoor ook veel voor groepen en bedrijven. Ik bied mijn kookworkshops en wildplukwandelingen nu ook via Oetdoor aan. De workshops vorig seizoen waren een succes!

Wanneer: zondag 5 november en zaterdag 9 december van 14:30 tot 17:30
Waar: Hogebrugweg 6
7273 PB Haarlo
Kosten: 65,- p/p voor een uitgebreide kookworkshop in en rond de grillhut, inclusief koffie, thee en sap.
Deelnemers: minimaal 8, maximaal 16

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Bezig met verwerken …
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie