Wildpluk wandeling en kookworkshop bij Midgaard

Heb je wel eens van Midgaard in Almen gehoord? Het is een mooi stuk bos, waar diverse mensen met bezieling en respect voor de natuur leven en werken. Ik ken de plek omdat Vershout er zijn vaste werkplaats heeft, maar er zijn meer initiatieven. Sinds maart dit jaar geef ik er maandelijks een wildplukwandeling in combinatie met een kookworkshop. De laatste dit seizoen op deze locatie is op zaterdag 16 september.

We starten na de lunch om 13:00 met een wandeling in de omgeving waarin we eetbare planten en kruiden van het voorjaar zullen proeven en bespreken. We zoeken de verbinding met de natuur door te vertragen, te proeven en er kennis over te delen. Rond 15:00 zullen we weer terug zijn op onze kooklocatie midden in het bos bij Midgaard. Na een kopje koffie of thee, gaan we aan de slag met een kookworkshop op houtvuur. We bereiden met verschillende technieken op open vuur onze eigen maaltijd en zullen die aan de gedekte tafels in het bos nuttigen. Zo leren we bijvoorbeeld een quiche te bakken in de Dutch Oven! Tegen 18:00 gaan jullie hopelijk voldaan weer huiswaarts.

Wanneer: zaterdag 16 september
Van: 13:00-18:00
Waar: Midgaard, Stopsdijk 2A
7218 MG Almen
Parkeren: aan het bospad aan de overkant van de weg.
Kosten: 69,- p/p voor wandeling & workshop, inclusief koffie, thee en sap.
Deelnemers: minimaal 8, maximaal 16

De workshop op 16 september is uitverkocht, helaas geen plek meer!

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Bezig met verwerken …
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie