Wildpluk wandelingen voor komend seizoen!

We kunnen weer op pad! Hoewel je in elk seizoen wel iets kunt vinden, zijn er vanaf maart weer meer soorten te behandelen. Het lijkt mij dus leuk om met jullie op stap te gaan op zoek naar eetbare planten en kruiden.

Ik neem jullie graag mee met mijn wandelingen op zoek naar de eetbare natuur. Tijdens de wandeling waarin de verbinding met de natuur centraal staat zullen we planten, kruiden en later in het seizoen ook bessen en paddenstoelen die we tegenkomen proeven en bespreken. Met mijn achtergrond in de keuken lijkt het mij ook heel leuk om iets lekkers van wildpluk mee te nemen en met jullie te delen. De wandelingen zijn informatief, we plukken alleen om te proeven. We zullen met ongeveer 10 personen op pad gaan.

De locatie is tussen Zutphen en Almen en geef ik een aantal dagen van te voren door via de mail. De kosten voor de wandeling van 2 uur zijn 20 euro p/p.

Ik heb de volgende data in mijn agenda staan:


Zondag 21 mei van 9:30 tot 11:30
Zondag 11 juni van 9:30 tot 11:30
Zaterdag 8 juli van 9:30 tot 11:30
Zaterdag 9 september van 9:30 tot 11:30

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te gaan en zie jullie graag snel!


Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Bezig met verwerken …
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie