Oetdoor

Afgelopen maand kennis gemaakt met de mensen van Oetdoor. Zij hebben een camping aan de Hambroekplas bij Borculo met een Scandinavisch outdoor thema. Er zijn stuga’s, De Waard tipi’s of je neemt je eigen tent mee. Er is een grill hut, mogelijkheid om op kampvuur te koken en kano’s te lenen. Naast de mogelijkheid om hier particulier te verblijven, organiseert Oetdoor ook veel voor groepen en bedrijven. Ik bied mijn kookworkshops en wildplukwandelingen nu ook via Oetdoor aan. De eerste workshops zijn al gepland!

Ook los van groepen en bedrijven zijn er mogelijkheden om wildplukken te leren kennen. Zo neem ik jullie graag mee met mijn wandelingen op zoek naar de eetbare natuur. Tijdens de wandeling waarin de verbinding met de natuur centraal staat zullen we planten, kruiden, bessen, paddenstoelen die we tegenkomen proeven en bespreken. Met mijn achtergrond in de keuken lijkt het mij ook heel leuk om iets lekkers van wildpluk mee te nemen en met jullie te delen. De wandelingen zijn informatief, we plukken alleen om te proeven. 

We lopen in de directe omgeving van de camping.. De kosten voor de wandeling van 2,5 uur zijn 20 euro p/p.

Ik heb de volgende data in mijn agenda staan:


Zaterdag 3 september  10:00 tot 12:30
Zondag 18 september van 10:00 tot 12:30

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te gaan en zie jullie graag snel! Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wacht aub. even op een bevestiging zodra ik de reacties heb verwerkt.

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Verwerken…
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s