Verkennen voor wildplukwandeling

Donderdag 15 oktober zou ik het team van Bosleven ondersteunen met de herfstplukwandeling en aansluitende BosFoodmaaltijd. Helaas kon het evenement niet doorgaan. Bosleven heeft 2 mooie locaties op en nabij de Holterberg in de Sallandse Heuvelrug. Een uitgelezen kans dus om midden in de natuur van zelfgemaakt lekkers te genieten. Hieronder een impressie van de verkenning die ik deed voor deze wandeling. Ik hoop jullie te zien wanneer het evenement weer doorgang kan vinden!

BosFood is puur en met passie bereide natuurlijke voeding!    

Met oeroude technieken koken we op houtvuur, met een houtgestookte oven en met wat de natuur ons dit jaargetijde te bieden heeft. Door de bijzondere ambiance/setting waan je jezelf terug in de tijd. Een unieke manier om samen te genieten van een driegangen-diner rondom het vuur midden in het bos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s