Jeroen Nielen

Wildplukken, koken, buitenleven

Op deze website zal ik mijn interesse voor wildplukken, koken en het buitenleven met jullie delen. Na 10 jaar ervaring als restauranteigenaar ben ik nu freelance-kok, wildplukgids en organiseer ik kookworkshops buiten koken. Ik geniet ik erg van buiten zijn om daar de eetbare natuur te ontdekken en hoop die passie voor de natuur in mijn wandelingen en workshops over te kunnen brengen.

Ik heb interesse in bushcraft en zelfvoorzienendheid en zal in dat licht zo nu en dan wat projectjes beginnen, houtsnijden, gereedschap maken etc. Het lijkt me leuk om jullie hiervan op de hoogte te houden. Ik woon sinds 4 jaar met mijn gezin in Zutphen. Daar probeer ik op een manier te leven die dichter bij de natuur staat. Eten uit de natuur, minder consumeren, meer zelf maken, oude ambachten ontdekken. Ga je mee op avontuur!

Wil je op de hoogte blijven van data voor wandelingen, workshops, diner-avonden en vindt je het leuk wanneer ik recepten met je deel. Schrijf je in en je bent de eerste die het weet!

Processing…
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie