Wandeling eetbare natuur

Zaterdagmiddag 12 september ben ik met een groep van 10 volwassenen en 5 kinderen op pad geweest door bos en veld op zoek naar eetbare natuur. In de nazomer stond deze wandeling voornamelijk in teken van fruit en bessenstruiken, maar we hebben ook een aantal paddenstoelen kunnen behandelen.

Geregeld organiseer ik wildplukwandelingen in de buurt van Zutphen. Wandelingen van ca. 2 uur waarin ik eetbare planten, kruiden, bessen en paddenstoelen bespreek en laat zien. Hoe je de soorten vervolgens gebruikt komt ook aan de orde. Daarnaast neem ik met mijn achtergrond in de keuken ook altijd iets te proeven mee!

Wil je mee? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je een bericht wanneer ik de volgende organiseer. Ik vraag 10,- per volwassene, kinderen kunnen mee. Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers per wandeling.

Verwerken…
Bedankt voor je inschrijving. Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s